Totalløsninger inden for vedligeholdelse og modernisering

​Tastums Murerforretning tilbyder totalløsninger inden for vedligeholdelse, renovering og modernisering for private, erhverv, boligselskaber og institutioner. Jeg har specialiseret mig i totalløsninger, hvor jeg varetager arbejdet i en totalentreprise, således du kun skal henvende dig et sted.

Omforandring og modernisering udføres i totalentrepriser

Jeg har et tæt samarbejde med blikkenslager- og tømrervirksomheder samt arkitekter og ingeniører. Det betyder, at du kun skal rette henvendelse til et sted, hvis du har en opgave, der kræver flere fagfolk. Det kan for eksempel være en total omforandring og modernisering af badeværelset.

I enhver byggesag er det tætte samarbejde med kunden afgørende for et godt resultat. Derfor lægger jeg vægt på en god dialog hele vejen igennem.

Samtidig sætter jeg en ære i, at alle led i byggeprocessen er præget af kvalitet. Både i materialer og i det arbejde, som jeg leverer.​

Jeg har mange års erfaring med at løse alle slags mureropgaver, hvad enten det er reparationer eller vedligeholdelse samt modernisering. Det kan være både små og store opgaver samt nemme og komplicerede opgaver.

Kontakt mig i dag for at få et tilbud på en totalløsning

Du er meget velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde. Jeg kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvis det er nødvendigt. Herefter kan jeg udarbejde et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til mig på telefon 25 39 11 67 for at høre nærmere, eller du kan sende en e-mail på rtastum@yahoo.dk.

​Firma & CVR

​Tastums Murerforretning

CVR: 36291966

Adresse & Postnummer

Hyacintvej 5
8543 Hornslet

Kontakt os

Telefon: 25 39 11 67

Få vores e-mail: Klik her