Murerarbejde for private og erhverv

Tastums Murerforretning udfører alle former for murerarbejde, og der er ingen opgaver, som er for små. Jeg laver murerarbejde for private, erhverv, boligselskaber og institutioner, og jeg er altid med ude på arbejdsopgaverne.

Alt fra traditionelt murerarbejde til terrazzo

Jeg laver traditionelle opgaver såsom mure og vægge ved at lægge mursten i lag med mørtel imellem. De bliver lagt i lag og i bestemte mønstre (forbandter), og det kan være med den lange eller den korte side udad.

Forbandtet er med til at gøre muren stærk og give den karakter. Til sidst fuger jeg mellemrummene mellem stenene. Jeg overfladebehandler også rå mure med for eksempel puds. Jeg har endvidere specialiseret mig i opsætning af fliser samt lægning af flisegulve og terrazzogulve.

​Det tætte samarbejde med kunden er afgørende for det gode resultat. Derfor lægger jeg vægt på en god dialog under hele forløbet. Samtidig sætter jeg en ære i at levere et kvalitetsarbejde. Jeg har altid sans for detaljerne og fokus på det gode håndværk. Det gælder også i valg af materialer.

Kontakt mig i dag for at få et godt murertilbud

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at få mere at vide, og jeg kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi drøfter jeres ønsker. Herefter kan jeg sende et uforpligtende tilbud på det ønskede murerarbejde.

Du kan ringe til mig på telefon 25 39 11 67 for at aftale nærmere, eller du kan skrive en e-mail på rtastum@yahoo.dk.

​Firma & CVR

​Tastums Murerforretning

CVR: 36291966

Adresse & Postnummer

Hyacintvej 5
8543 Hornslet

Kontakt os

Telefon: 25 39 11 67

Få vores e-mail: Klik her