Flisearbejde på badeværelser, i køkkener og på gulve

Tastums Murerforretning laver alle former for indendørs flisearbejde. Det kan være gulve og vægge. Jeg arbejder for private, virksomheder, boligselskaber og offentlige institutioner. Det kan være nybyggeri, tilbyggeri eller renovering. Det kan også være reparation.

Klinker og fliser til alle slags gulve, vægge med videre

Jeg laver flisearbejde i alle former for vådrum, herunder køkkener, bryggerser og badeværelser. Det kan være nye flisevægge, og det kan være udskiftning eller reparation af gamle vægge. Desuden kan det være gulve i vådrum.

Det er blevet populært med fliser og klinker i andre rum såsom entre, fordelingsgang og opholdsstue med videre. Det er nemt at holde rent, og det er i det hele taget praktisk. Jeg giver gerne råd og vejledning til valg af farver og materialer samt eventuelle mønstre.

Jeg lægger altid vægt på detaljen samt det gode håndværk. Jeg lægger endvidere vægt på gode materialer i høj kvalitet. Desuden lægger jeg vægt på den personlige kontakt samt den gode dialog fra start til slut. Det giver altid det bedste resultat.

​Kontakt mig for at få et uforpligtende tilbud i dag

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre mere om mig og min virksomhed samt om forskellige klinke- og fliseløsninger. Jeg kommer gerne ud for at drøfte jeres ønsker og behov, før jeg udarbejder et uforpligtende tilbud.

Du kan skrive til mig på rtastum@yahoo.dk, men du kan også ringe til mig på telefon 25 39 11 67 for at aftale nærmere.

​Firma & CVR

​Tastums Murerforretning

CVR: 36291966

Adresse & Postnummer

Hyacintvej 5
8543 Hornslet

Kontakt os

Telefon: 25 39 11 67

Få vores e-mail: Klik her