Badeværelse og gæstetoiletter laves og moderniseres

Tastums Murerforretning laver nye badeværelser og moderniserer gamle. Det kan også være toiletter og gæstetoiletter. Jeg laver alt murerarbejde selv, når jeg laver badeværelser, og mine faste samarbejdspartnere udfører de øvrige fagområder.

Reparation og renovering af badeværelser

Jeg laver gerne helt nye badeværelser fra bunden. Det kan være ved nybyggeri eller i en tilbygning. Det kan også være ved ombyggeri af en eksisterende bolig. Eller det kan være et lille gæstetoilet, og måske med en lille bruseniche. Der er mange muligheder og måske flere, end du tror.

Jeg laver naturligvis også reparation, vedligeholdelse og udskiftning af badeværelse. Det kan være alt fra udskiftning af fliser til en total modernisering. Jeg har en række faste samarbejdspartnere såsom VVS-installatører, tømrere og lignende, som udfører de øvrige fagopgaver.

​Jeg sætter en ære i at levere et godt håndværk med sans for detaljen. Jeg lægger samtidig vægt på at benytte gode materialer i høj kvalitet. Det er endvidere vigtigt med en god dialog, og det gælder både før og under arbejdet.

Kontakt mig for at få et tilbud på renovering

Du er velkommen til at få mere at vide om, hvad jeg kan tilbyde inden for badeværelser og toiletter. Jeg kommer gerne ud for at kigge på jeres nuværende badeværelse. Derpå kan jeg lave et uforpligtende tilbud ud fra jeres ønsker, behov og budget.

Du kan kontakte mig på telefon 25 39 11 67 for at stille spørgsmål eller aftale et møde. Du kan også skrive til rtastum@yahoo.dk.

​Firma & CVR

​Tastums Murerforretning

CVR: 36291966

Adresse & Postnummer

Hyacintvej 5
8543 Hornslet

Kontakt os

Telefon: 25 39 11 67

Få vores e-mail: Klik her